Our News
05 szept 2011

Szülői levelek

B. Viktória (22 hónapos) anyukája:
„Nagyon tetszik kislányunknak a játékos angol tanulás. Használja az angolt a mindennapi életében is. Ugyanannyi mindent mond angolul, mint magyarul. Nagyon meg vagyunk elégedve.”

S. Alexandra és Tamara (4 és fél, 2 és fél évesek) anyukája:
„Rengeteg hasznos tapasztalatot szerzünk óra közben. Fejlődik az értelmi, érzelmi és szociális képességük. Lányaim minden órát nagyon várnak, a kedvencük az éneklés. A tanár néniket nagyon szeretik. Remélem, még sok-sok éven keresztül foglalkoztatjátok a gyermekeimet, és köszönjük a sok-sok értékes munkátokat és türelmeteket!

H. Levente és Dóra (9 és 6 évesek) apukája:
„Gyermekein szívesen hallgatnak angol nyelvű szöveget, bátran, ügyesen használják a tanultakat. A tanfolyamokon sok barátot szereznek, a nyári táborban pedig rengeteg új élménnyel gazdagodnak.”

Sz. Anna (5 éves) anyukája:
„Ami a legfontosabb, hogy a tanárok 100 százalékosan felkészültek és profik, a gyerekek sokat tanulnak tőlük…A tatabányai termek dekorációja fantasztikus! A záró bulin szerzett csodálatos arcfestés, amit Dóri nénitől kaptunk, a hab a torta tetején.”

F. Zsófia (3és fél éves) anyukája:
„Nagyon meg vagyunk elégedve mindennel. Zsófi nagyon szereti Krisztát, jó a csoport, és tényleg nagyon hatékony a módszer. Messze túlhaladja minden előzetes elvárásomat. Nagyon pozitív számomra a sok külön program, rendezvény, a hírlevél, a játékok. Így komplex a „szolgáltatás”. Jó érzés ez a plusz törődés.”

K. Petra (4 éves) anyukája:
„ Én magam sem gondoltam volna, hogy ebben az életkorban ilyen szinten el tudják sajátítani a gyerekek az angolt. Ehhez persze elengedhetetlen szükség van felkészült nyelvtanárokra, akik a gyerekek szintjén, játékos formában tudják átadni tudásukat.
További sok sikert kívánunk ehhez!

V. Boglárka ( 3 éves) anyukája:
„Mi nagyon elégedettek vagyunk az iskolával minden tekintetben. Tananyag, tanár nénik, szervezés, mindez tökéletesen rendben van. Remek programokat, foglalkozásokat is szerveztek. Külön kiemelném tanár néninket, Szabó Kriszta nénit, akit Bogi nagyon szeret, minden óra után megöleli. Ennek bizony oka van: szeretettel, szakértelemmel fordul gyermekeink felé. Köszönet érte!”

B. Olivér (6 éves) anyukája:
„Dóri néni profi, nagyon jól kezeli a gyerekeket, fegyelmet tart az órákon. Az iskola tekintetében tetszik a folyamatos fejlesztés, tisztaság. Fontos, hogy a tanár nénik barátságosak, ismerik, szeretik az összes gyermeket.”

„Kislányom volt a csoportban a maga 8 évével a legidősebb és kissé tartottam a korkülömbség miatt. Az első nap után kiderült, kis csapatuk sikeresen áthidalta a fent leírtakat és sikerült élvezhető, játékos tanulással nagyon ügyesen tanítani a kis és a nagyobb gyerekeket is. Kislányom minden nap elmondta újabbnál újabb élményeit, melyeket Szilvi néni talált ki az órák után.

Köszönjük szépen!”

H. Blandina, 8 éves


„Minden nagyon szuper! Lili imádja az órákat, nincs nap, hogy ne mondaná, hogy jöjjünk a Dórihoz! A tábor is nagyon szuper, nagyon jók a programok. Örülök, hogy jelentkeztünk, így voltunk Dottózni, hajózni… Nagyon jól éreztük magunkat minden eddigi programon. Sajnálom, hogy ilyen tábor nincsen gyakrabban egy évben.”

T. Liliána, 2,5 éves


„Réka nem mesél, de az én észrevételem az, hogy sokkal felszabadultabb amikor érte jövök. Az órák utáni programok nagyon tetszettek, azokról még a nagyiknak is mesélt. Magabiztosabb lett, amikor angol nyelvű filmet néz és nem nyafog, hogy állítsuk át magyar nyelvre.

A CD és a szókincs is jól jön, így legalább van egy kis elképzelésem, miben fejlődik a gyerkőc. A CD-t máskor is fogjuk hallgatni, mert nagyon tetszenek a rajta lévő dalok.”

S. Réka, 5,5 éves


„Az angol tábor ideje alatt a kislányom nagyon jól érezte magát, szivesen jött a táborba. A programok és foglalkozások jól szervezettek voltak. Valószínű, hogy jövÅ‘re is részt veszünk az angol tábor foglalkozásain.

Az angol órák jól szervezettek, a tanárok jól felkészültek és kedvesek, türelmesek.
A kislányomnak leginkább a dalok tetszenek, fÅ‘leg amelyikhez még tánc is tartozik.”

D. Laura, 4 éves

Próbálja ki ingyenes bemutató óránkat!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.