Helen Doron árak

Tévhitek és valóság: a Helen Doron árak

Gyermekeink boldogsága minden pénzt megér, az anyagi biztonság és a kiadások tervezhetősége ugyanakkor fontos elemei a családi költségvetésnek. A transzparencia jegyében öntsünk tiszta vizet a pohárba! Nézzük meg együtt, mennyibe kerül az angol nyelv tanulása egyéves kortól a középfokú nyelvvizsgáig a Helen Doronnal! Lerántjuk a leplet a Helen Doron árakról.

Helen Doron árak és érték

Bármekkora összeget fordítunk is gyermekeink iskolán kívüli tanulmányaira, azt elsősorban nem a pillanatnyi sikerért, hanem a biztos jövőért tesszük. Olyan lehetőségeket akarunk adni nekik, melyekben nekünk nem volt részünk. Azt akarjuk, hogy bármit elérhessenek.

A folyékony angolnyelvtudás, a jó kiejtés és az angol nyelvvizsga egyaránt fontosak. Ezek eléréséhez azonban nem elegendő néhány órányi iskola melletti extra gyakorlás. Idejében kell elkezdeni a tanulást, folyamatosan tenni kell érte és költeni rá, így épül be és válik szinte automatikussá az angol nyelven való megszólalás, így érhető el a tökéletes kiejtés is.

Lássuk, mennyibe kerül mindez a szülőknek!

Tekintsünk el attól, milyen nehéz megbízható angol nyelvtanárt találni! Tegyük fel, hogy nekünk szerencsénk van, jó ajánlásokat kapunk, és a kiszemelt tanerő vállalja is a gyereket.

Az angolóra negyvenöt percének díjszabása igencsak változó, 2 000 Ft-tól akár 6 000 Ft-ig is terjedhet. Számoljunk heti két órával a gyermek elsős korától kezdve, hiszen a magántanárok egyéni oktatásban ritkán vállalnak írni még nem tudó nebulót!

Ez azt jelenti, hogy egy átlagos magántanárnál a nyelvoktatás a gyerek 7 éves korától 18 éves koráig 11 x 52 x 2 x 2000–6000 Ft, vagyis min. 2 288 000 Ft, de akár 6 864 000 Ft is lehet. (Nem számolva bele az inflációt, az áremeléseket, a tanárváltással járó nehézségeket, a közlekedési költséget, vagy a tankönyvek és egyéb tanagyagok díját.)

Van itt még valami! Ha jól jártunk, a gyerek szeret a tanárhoz járni, és az oktatás árban is éppen megfelelő számunkra. De mi garantálja, hogy jó és valóban eredményes is?! Honnan tudhatjuk, hogy a sokévi anyagi ráfordítás és a család minden tagjától megkövetelt energiabefektetés valóban megtérül? Semmi. Az, hogy mennyire hatásos a folyamat, soktényezős egyenlet, az eredményre pedig csak a kimeneti pontokon – az iskolai érdemjegyekből és a nyelvvizsgák eredményéből – következtethetünk.

A legjobb módszer gyerekeknek: a Helen Doron számokban

A Helen Doron árak messze a legkedvezőbbek között vannak a piacon! Képzeld el, hogy az egyéves csemetéddel kellemes kikapcsolódást keresel magatoknak, ugyanakkor örülnél, ha a kicsi tanulna is valamit. Csatlakozhattok a helyi Helen Doron oktatóközpont baba angol csapatához, és a heti találkozókon kívül otthon is gyakorolhatjátok a mondókákat és dalokat.

Később, ahogy a gyermeked nő, úgy tud kapcsolódni az ovis angol, majd az alsós angolos foglalkozásokhoz. Mire tizennégy éves lesz, a heti angolóráknak, valamint az otthoni zenehallgatásnak, mesenézésnek és a közösségi elfoglaltságoknak köszönhetően képes lesz levizsgázni, és középfokú nyelvvizsgával zárhatja az általános iskolát.

Egy átlagos tanuló – attól függően, milyen intenzitással végzi az otthoni gyakorlatokat – 7–9, ritkábban 12 évet tölt el a Helen Doron kötelékében, mielőtt középfokú nyelvvizsgát tesz. Ez alatt az idő alatt barátokat és élettapasztalatot szerez, emlékeket gyűjt, majd gondos felkészítést követően méretteti meg magát.

A stabil és magabiztos nyelvtudás a Helen Doron módszer segítségével a szülőknek évente átlagosan 170 000, azaz 8–12 év alatt nagyjából 1,4–2 millió forintba kerül, a tanulás időtartamától függően. Ez az összeg tartalmazza a teljes tandíjat, a tananyagokat és a tanulási segédleteket, a videó- és hangfelvételeket, valamint megszámlálhatatlanul sok életre szóló, közös élményt.

Emellett garantáljuk, hogy

  • mindig szívesen, kreatív módon, nyitott elmével és szívvel fogadjuk gyermekedet;
  • képezzük magunkat, és csak a legmagasabb nívót képviseljük a nyelvoktatásban;
  • olyan csapattá formáljuk csoportjainkat, melyekben jó lenni és élvezet a tanulás;
  • gyermeked haladását bármikor megfigyelheted;
  • mi magunk is felelÅ‘sséget érzünk és vállalunk gyermeked sikereiért, ezért Å‘szintén visszajelzünk tudásáról, és segítünk neki a fejlÅ‘désben;
  • tanáraink örömmel állnak rendelkezésedre, ha kérdésed vagy problémád van;
  • minden esetben számlát adunk és adózunk jövedelmeink után;
  • nemzetközi tapasztalattal rendelkezÅ‘ hálózatunk örömteli kihívásokat és számtalan élményt biztosít gyermekednek és családotoknak.

Nálunk nincsenek hamis ígéretek, és nem árulunk zsákbamacskát. Azt kapod, amiért fizettél. Vagy még annál is többet, hiszen nekünk az angol nyelv oktatása nem csupán munka! Mi szenvedélyesen szeretjük az angol nyelvet, és küldetésünk van: gyerekeket tanítunk és életeket formálunk. Épp ezért a kiválóra törekszünk, és annál nem adjuk alább.

Egyetértesz? Keresd meg a hozzátok legközelebb eső Helen Doron oktatóközpontot, és csatlakozzatok!