Referenciák

V.Sz.(9 éves) anyukája

december 5, 2018

Szabi nagyon szeret hozzátok járni, szereti az élvezetes, pörgős, vidám órákat, imádja a tanárnénit. 

Én személy szerint nagyon jól, temaitkusan felépített tananyagnak tartom a HD anyagot. Klasszak a dalok is, könnyen befogadható a nyelvtani rész. Köszönjük!

V.Sz.(9 éves) anyukája

M.D.(5 éves) anyukája

augusztus 21, 2018

Kislányom 3. évét fejezte be a Helen Doron Iskolában, jelenleg Attila bácsi csoportjában tanul. Azon kívül, hogy örömmel jár az órákra, otthon is nagyon szeret angolul beszélni, számolni, énekelni. Nagyon fontos, hogy jó közösségbe került, a tanulás mellett a többi gyermekkel is baráti kapcsolatot alakított ki. 

Mindent egybevetve az elmúlt 3 év Kriszta néni és Attila bácsi asszisztálásával számomra maximálisan pozitív, nagyon elégedett vagyok.

M.D.(5 éves) anyukája

T.D. (12 éves) nagymamája

augusztus 21, 2018

Unokám 3 éve – szó szerint – élvezi az iskola oktatását, sokat fejlÅ‘dött illetve haladt elÅ‘re nyelvtudása. Szimpatikus az oktatási módszer, otthon nem kellett és nem is volt szükség segítségre. Ezt nagyszerűnek tartom, a gyerekek sokat „dolgoznak” önállóan, játékosan, jó kedvvel, kellemes hangulatban és Dani szívesen jár az iskolába.

A tanárok meglátásom és tapasztalatom szerint rendkívül felkészültek, kedvesek, barátságosak, humánusak, s gyerekek szerintem imádják őket.

Köszönjük a lehetőséget!

T.D. (12 éves) nagymamája

K.E. (4 éves) anyukája

augusztus 21, 2018

Kislányom nagyon szeret angolra járni, otthon állandóan angolul énekel, sőt beszélni is sokat szokott, egész mondatokat rak össze egyedül. Mindig óriási örömmel megyünk az órákra. Nagyon szeretjük Attila bácsit és a csoportunk is szuper. Lányom nagyon sokat változott az elmúlt tanévben, felszabdult, kezdeményező lett. Szeretjük, hogy Attila bácsi szigorú, de egyben kedves is, mindenkire nagyon odafigyel az órákon, jövőre is biztosan szeretnénk járni majd, sőt, nyáron megyünk a táborba is!

K.E. (4 éves) anyukája

Próbálja ki ingyenes bemutató óránkat!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.