Rólunk

Nyelviskolánk 2006 októberében nyitotta meg kapuit Tatán, mely az elmúlt évek alatt sok változáson esett át. Új tanárok, új helyszín és 2010. májusa óta új vezető személyében jómagam és egy profi, immáron 6 fős tanári csapat gondoskodik róla, hogy a gyerekek sikerélményekben gazdagon tanuljanak meg angolul beszélni, iskoláskortól pedig írni-olvasni is és 14 éves korban pedig nyelvvizsgázni.

Mindannyian hisszük, hogy ez az egyetlen módszer, mellyel hatékonyan és könnyedén elsajátítható egy nyelv, mindezt bizonyítja, hogy immáron a hozzánk járó gyerekek akkreditált nyelvvizsga bizonyítvánnyal a kezükben fejezik be nálunk a tanulást.

Fontosnak tartjuk bármely korosztály tanításánál, hogy a nyelvvet ne csak megismertessük, hanem megszerettessük a diákjainkkal, hogy kihasználjuk annak a lehetőségét, hogy a nyelvelsajátítás során nem csak nyelvi képességeik, hanem érzékszerveik bevonásával zenei stílusuk, mozgáskoordinációjuk is fejlődik. Ezért fontos, hogy tanáraink ismerjék a különböző korosztályok sajátosságait, fel legyenek készülve a gyerekek csodálatos világára.

Mindezt egy olyan környezetben, mely kellemes, inspiráló. Ezért az iskola belső kialakításánál a tatai oktató központban kettő, tatabányán pedig 3  hangulatos tantermen túl nagy hangsúlyt fektetünk a várakozó szülők, nagyszülők és kistestvérek kényelmére is, nemcsak az iskola belső kialakításában, hanem a helyszín megválasztásában is, hogy mindenki számára könnyen elérhetőek legyünk.

Folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat, örömünkre szolgál hogy 6 éve működik a Teen Filmklub is. Évente 3-4-szer talákozunk es közösen nézünk filmeket, dolgozzuk azokat fel-

További információkért, kérjünk látogasson el weboldalunkra a későbbiekben is.

A jövőben is szeretettel várunk minden gyermeket, aki szívesen venne részt játékos, örömteli tanulásban.

Üdvözlettel,
Mészáros Szilvia
Nyelviskola vezető
06209346272