Our News
05 szept 2011

Helen Doron iskolánkról

Nyelviskolánk 2006 októberében nyitotta meg kapuit Tatán, mely az elmúlt évek alatt sok változáson esett át. Új tanárok, új helyszín és 2010. májusa óta új vezető személyében jómagam és egy profi, immáron 6 fős tanári csapat gondoskodik róla, hogy a gyerekek sikerélményekben gazdagon tanuljanak meg angolul beszélni, iskoláskortól pedig írni-olvasni is.

Mivel mindannyian hisszük, hogy ez az egyetlen módszer, mellyel hatékonyan és könnyedén elsajátítható egy nyelv, ezért a sikereinkre alapozva 2011. januárjától a 14-18 éves korosztály részére is kidolgozott tananyagot ajánlunk.

Fontosnak tartjuk bármely korosztály tanításánál, hogy a nyelvvet ne csak megismertessük, hanem megszerettessük a diákjainkkal, hogy kihasználjuk annak a lehetőségét, hogy a nyelvelsajátítás során nem csak nyelvi képességeik, hanem érzékszerveik bevonásával zenei stílusuk, mozgáskoordinációjuk is fejlődik. Ezért fontos, hogy tanáraink ismerjék a különböző korosztályok sajátosságait, fel legyenek készülve a gyerekek csodálatos világára.

Mindezt egy olyan környezetben, mely kellemes, inspiráló. Ezért az iskola belső kialakításánál a 2 hangulatos tantermen túl hangsúlyt fektetünk a várakozó szülők, nagyszülők és kistestvérek kényelmére is, nemcsak az iskola belső kialakításában, hanem a helyszín megválasztásában is, hogy mindenki számára könnyen elérhetőek legyünk.

Folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat, örömünkre szolgál a 2011. januárban beindult új programunk, mely a Helen Doron Teen English nevet viseli és a Szülinapi programunk, mely hasznos és élvezetes kikapcsolódást nyújt minden gyerek részére, míg a szülők kikapcsolódnak.

További információkért, kérjünk látogasson el weboldalunkra a későbbiekben is.

A jövőben is szeretettel várunk minden gyermeket, aki szívesen venne részt játékos, örömteli tanulásban.

Üdvözlettel,
Mészáros Szilvia
Nyelviskola vezető

Próbálja ki ingyenes bemutató óránkat!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.