Didi és Polly

Képernyőfotó 2016-02-18 - 13.08.46

Játék. Játék! Játék! Játék! Nem az a legtöbb, amit anyámtól kaptam, hogy szeretett. Szeretni – jól-rosszul – minden anya tud. Ha máshogy nem, ösztönösen. A legtöbb, amit kaptam tÅ‘le, az öröm volt. Vidám lelke volt. Derűs. Sokat dalolt. A konyhában, a fürdÅ‘szobában, s néha – mivel szép hangja volt -, a színpadon is. Engem is megtanított arra, hogy daloljak. Egyedül, amikor nem hallotta senki. Megtanított egyedül játszani. Korán elszórakoztam egyedül. Ha beteg voltam, sok mesét és tréfát mondtam magamnak. Megtudtam tÅ‘le azt, hogy az örömöt az ember nemcsak kívülrÅ‘l kapja, de belülrÅ‘l csinálja is.” Müller Péter

A Didi és Polly mókás angol kurzust leginkább így lehetne jellemezni

játék, dal, tánc, éneklés, sok-sok móka és kacagás!

 Bejelentkezem! 

NatTanfolyamunk 2016 áprilisban megújul, Polly egy igaz barátra lel, egy vicces, szókimondó és lusta macskára, akinek a neve Nat! Az új Polly tanfolyam mókás DVD-vel és óriási szókinccsel, bölcsisek és ovisok részére készült tananyag. Ezzel az oktatócsomaggal a gyerekek az angol nyelv alapjaival ismerkedhetnek meg, sok dal, mese és játékon keresztül. HDE_PRW_Image-Polly_18-01-16_A

Gyertek el és próbáljátok ki, áprilisban minden szombaton 10:00-tól, egy alkalommal ingyen! Kata és Judit sok szeretettel lát benneteket!

 

Mitől mókás?

Didi és Polly egy vidám, zenés bevezetés az angolnyelv tanulásába. Segítségével a gyerekek számos olyan zenei stílussal ismerkednek meg, mint pl. a rap, jazz, és sok más zenei irányzat, vagy akár a kánonban éneklés. A dalokat kísérő mozdulatsorokat gondosan megtervezték, hogy a gyerekek minden alkalommal, amikor eléneklik a dalokat, jobban értsék és élvezzék azokat.

  • – Az angol nyelv elsajátítása zenéken és a dalokon keresztül
  • – A Polly és Didi kurzusok – gazdag zenei élményeken keresztül – az angoltanulás kiemelkedÅ‘en hatékony módját nyújtják a gyerekeknek.
  • – A gyerekek a 14 eredeti angol dal segítségével énekelnek, tanulnak, ismételnek, történeteket mondanak és játékokat játszanak angolul.
  • – A zenei összeállítások élénkek, bennük különbözÅ‘ stílusú és tempójú dalokkal találkozhatunk. A dalszövegek pedig olyan találékonyan íródtak, hogy elnyerjék az óvodások tetszését.
  • – A Polly és Didi kurzusokban foglalt dalok és tevékenységek olyan angol foglalkozást biztosítanak a gyerekeknek, ami a beszéd mellett mozgásos és vizuális élményt is jelent. Ez a teljes agyat igénybe vevÅ‘, több érzékszerv felhasználásán alapuló módszer biztosítja a sokoldalú, teljes tanulást.
  • – A legfontosabb azonban az, hogy a gyerekek igazán jól szórakoznak a Polly és Didi dalokkal, történetekkel és tevékenységekkel; nagyrészt ennek köszönhetÅ‘ a Didi és Polly program sikere az angol nyelv elsajátításában.

Group_Fun-2_small
Hol vagyunk megtalálhatóak?

Játszóházunk és nyelviskolánk Tatabányán, a Komáromi út 28/A-ban működik.

Hol lehet rá jelentkezni?

A foglalkozásokra bejelentkezés szükséges a 06 20 9346 272-as telefonszámon vagy e-mailben a tata@helendoron.com címen. Az internetes bejelentkezési oldalt minden héten feltöltjük a facebook oladlunkra is, mely itt található: Helen Doron Tata(bánya) fb

Kiknek szól?

Innovatív programunk az 2-7 éves korú gyerekeknek és szüleiknek szól. A kisebbeknél javasolt hogy a szülő is aktívan részt vegyen a foglalkozásokon.

Mikor vannak a foglalkozások?

Hetente Szombatonként, a pontos időpontért kérjük látogassatok el a bejelentkezés fülre.


Mennyibe kerül?

1 alkalom (45 perc) 990 Ft
5 alkalmas bérlet 3990 Ft
10 alkalmas bérlet 7500 Ft

www.didiandpolly.hu
_DSC0084_Na