Our News
15 ápr 2013

Egymásra épülő tanfolyamok

House poster

 BABY’S BEST START – Baba-Mama Angol

 • 3 hónapostól 22 hónapos gyerekeknek és szüleiknek nagyszüleiknek.
 • Nem lehet elég korai megismerkedni az angol nyelvvel! A gyerekek már az anyaméhben elsajátítanak nyelvi készségeket. Alaptalanok azok a félelmek, hogy a kisgyermekkori nyelvtanulás káros vagy túl korai lenne. Kicsi korban a gyermekeknek ez egyáltalán nem megterhelÅ‘. Pótolhatatlan ez az idÅ‘szak, még minden új információ beépül és az élete részévé válik a babának.
 • A kisbabák csodálatosan rugalmas agyában még az anyanyelvi beszédfejlÅ‘déssel teljesen párhuzamosan megy végbe az angolnyelv elsajátítása is. A vidám Helen Doron babaangol tanfolyam 3-22 hónapos gyerekeknek készült, melyet az anyukák is nagyon élvezik.
 • ErÅ‘síti a baba-mama kötÅ‘dést, számos módon gazdagítja a baba-mama kapcsolatot és elÅ‘segíti a jó kommunikációt.A heti 1x 45 perc foglalkozás és napi min. 2-szeri otthoni angol CD hallgatás meghozza gyümölcsét, sok baba elÅ‘bb szólal meg angolul nálunk, mint magyarul. Persze magyarul is kiválóan megtanul és nem keveri majd össze-vissza a nyelveket.
 • A Helen Doron baba tanfolyam gyerekeknek 24 angol dal és 550 angol szó elsajátítása mellett angol játékok segítségével biztosítja a nagymotoros és finommotoros mozgás tökéletesítését. A gyermek önbecsülésének érzelmi stabilitásának kialakítását bátorítja a barátságos légkör és szeretetteljes szülÅ‘i részvétel. A Baby’s Best Start bébiangol tanfolyam temérdek fejlÅ‘dési mérföldkÅ‘ elérését stimulálja a babáknál és a tipegÅ‘knél.

Fun With Flupe

 • Flupe a bojtocska, a kis Paul Ward, egy csodás Nagyi nagy mesekönyvben tett kalandjai könnyűvé és szórakoztatóvá teszik az angol tanulást gyermekednek. A Flupe tanfolyam, mókás DVD-vel és óriási szókinccsel 2-5 éves kezdÅ‘ kisdiákok részére készült tananyag, ezzel az oktatócsomaggal a gyerekek az angol nyelv alapjaival ismerkedhetnek meg.
 • A Fun with Flupe új angoltanfolyam a 2-5 éves gyermekednek. A Flupe kezdÅ‘ gyerekangol tanfolyam vagy a Baby’s Best Start folytatása lehet.Flupe a bojtocska és a kis Paul Ward kalandjain keresztül megismerhetitek a mesék világát angolul. Granny Fix nagymama és Flupe együtt teszik helyre, az „elromlott” meséket és rímeket.A gyerekek sok nevetéssel észrevétlenül szívják magába az angoltudást. A tanfolyamon óriási, 660 angol szavas szókinccsel gazdagítja a gyerekek tudását, emellett biztosítja a jó kiejtést és az angol mondatszerkezetet. 25 új angol dal és 12 rajzfilm epizód segít ebben.
 • Egy epizód ízelítőül: Fun With Flupe Sample

More Fun With Flupe

 • Flupe kalandjai folytatódnak! 3-6 éves haladó csomag (Ez a szett azoknak a gyerekeknek az anyagát tartalmazza, akik az English for Infants/Fun With Flupe kurzust elvégezték)

English For All Children

 • 5-10 éves gyerekek kezdÅ‘, újrakezdÅ‘ tananyaga. Ezzel a tananyag tanulnak tovább azok a gyerekek is, akik már elvégezték a Fun With Flupe, More English for Infants or First English for All Children tanfolyamokat.
 • Ha valami igazán kifejezi a Helen Doron tanfolyamok lényegét, akkor az az English for all children. Ez volt az elsÅ‘, a legeredetibb Helen Doron angoltanfolyam, mely azóta többször megújult.
 • A gyerekek több, mint 950 angol szót tanulnak a gyerekangol tanfolyam alatt, angol mondókák, angol mesék, változatos angol játékok és 24 angol dal elsajátításával. Az órákon szinte csak angolul beszélünk, így a pedagógus segítségével természetes módon szívják magukba a gyermekek az angol nyelvtan szabályait, a jó kiejtéssel és a helyes angol hanglejtéssel együtt.

More English For All Children

 • 5-10 éves középhaladó gyerekek tananyaga (Ezzel a tananyaggal azok a gyerekek ismerkednek meg, akik már elvégezték az English for All Children tanfolyamot)
 • A More English for Children Helen Doron angoltanfolyam egy haladó tanfolyam, az elÅ‘zÅ‘ kurzusok angol tananyagára épít. Ezen a tanfolyamon már megértenek alapvetÅ‘ párbeszédet és mondatokat mondanak a gyerekek angolul, tudják követni az angolul elmondott kéréseket, megválaszolják a tananyaghoz kapcsolódó kérdéseket. Kiváló Helen Doron tanáraink keze alatt kezd látványossá válni angoltudásuk. Angol szókincsük 950 szóval gyarapszik és 18 új dalt és több új angol mesét dolgoznak fel angolul. Az órákon természetesen angolul beszélünk a gyerekek megtanulnak csoportban dolgozni angolul.
 • A More English for all children gyerekangol tanfolyam az angol szókincs bÅ‘vítésére, a helyes kiejtésre, az angoltudás megszilárdítására fókuszál.

Play On In English

 • 5-10 éves haladó gyerekek tananyaga, amivel azok a gyerekek ismerkednek meg, akik haladó szinten tudnak angolul kommunikálni.
 • A Play on in English gyerekangol tanfolyam egy haladó tanfolyam olyan gyermekek számára, akik már több éve a Helen Doron módszer szerint tanulnak angolul. A gyermekangol tanfolyam a szókincs nagymértékű bÅ‘vítését, több, mint 1050 szó elsajátítását teszi lehetÅ‘vé angolul, mivel az órákon csak angolul beszélünk. A helyes kiejtés és jó angol nyelvtan mellett sok játék, angol dal és angol mese segíti a gyerekek fejlÅ‘dését. A Play On tanfolyam önálló angol mondatok megalkotására serkenti a gyerekeket.
 • A Play On tanfolyam során lehetÅ‘ség van angol írás és olvasás elsajátítására. A gyerekek 4 színes könyvet, 4 angol CD -t kapnak, hogy az anyanyelvi környezetet otthon is imitálni tudjuk.

 Botty The Robot

 • 8-12 éves gyerekek középfokú szintű tananyaga, egy igazi mulatság, egy zenés komédia, mely áttÅ‘rést hozott az angol nyelvű oktotaó videózásban. A gyerekek imádják ezt a zenés történetet, mely elragadja öket, miközben észre sem veszik, milyen fontos angol nyelvi szerkezetekkel ismerkednek meg.
 • A Botty the Robot tanfolyamon a Helen Doron módszer szerint megtanulnak írni és olvasni angolul. A Botty gyerekangol tanfolyam erÅ‘s hangsúlyt fektet az angol fonetika elsajátítására, külön fonetikai kártyákon, angol könyveken és angol CD-ken kívül angol nyelvű DVD is segíti a játékos, de eredményes tanulást. Vidám angol dalokon, számtalan játékon és angol humort tartalmazó DVD-n keresztül mélyítik el diákjaink angoltudásukat. A Botty gyerekangol tanfolyam tanulási nehézségekkel küzdÅ‘ gyerekek számára is kiváló, több, mint 1400 angol szó, a helyes kiejtés és jó angol nyelvtan mellett a fonetikai elemek felismerésére és az írás-olvasásra koncentrálunk. Természetesen a Helen Doron órákon csak angolul beszélünk.

Paul Ward’s World

 • 9-12 éves korosztály részére, mely segítségével a legfontosabb szóanyagot és nyelvtani szerkezeteket sajátítják el.
 • A Paul Ward’s World (PWW) gyerekangol tanfolyam olyan gyerekeknek szól, akik jó szóbeli angollal és szilárd angol olvasási alapokkal rendelkeznek. A Paul Ward’s World elnevezésű Helen Doron gyerekangol tanfolyamon a gyerekek sok vidám kalandon keresztül megismerik Paul Ward kisfiút és barátait és persze elmélyítik angoltudásukat.
 • Az 1700 angol szó, a helyes angol kiejtés és az írás-olvasás mellett a stabil nyelvtani alapokra koncentrálunk. Az angol nyelvtan elsajátítása izgalmas játékokon, nyelvtörÅ‘kön és olvasmányokon keresztül történik, a Helen Doron módszer szerint. Természetesen az órákon csak angolul beszélünk.

Paul Ward and the Treasure

 • 10-14 éves korú gyerekek tananyaga
 • 5.-6. osztályos gyerekek, vagy 10-14 éves gyerekek részére összeállított tananyagcsomaggal.
 • A Paul Ward and the Treasure (PWT) gyerekangol tanfolyam olyangyerekeknek készült, akik már elvégezték a Paul Ward’s World Helen Doron tanfolyamot. A gyerekek a Helen Doron módszer szerint több, mint 2000 angol szót és az A1 angol nyelvvizsga szintnek megfelelÅ‘ angol nyelvtant sajátítanak el, a szuggesztopédia eszközeit is felhasználva. 8 új angol dal és vidám tevékenységek biztosítják, hogy a gyerekek szeressenek angolul tanulni.

 

Próbálja ki ingyenes bemutató óránkat!

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.